Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel +32 (0)38 08 14 80

Leuk dat u interesse heeft in onze games! Graag geven wij u telefonisch een persoonlijk advies voor een passende Business Game. Wij informeren u direct over alle mogelijkheden die passen bij uw doelstelling.

Wij zijn bereikbaar op +32 (0)38 08 14 80 of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden of om een afspraak in te plannen.

Interactive games to improve your team and company (even in covid-19 times)

Het Coronavirus zorgt ervoor dat veel mensen thuis moeten werken. Iedereen ervaart nu dat die live ontmoetingen, zowel privé als zakelijk, inspirerend en activerend werken. Onze kracht ligt in de interactie tussen mensen die wij tot stand brengen door middel van onze unieke games. Dit kan zowel live als virtueel of in combinatie.

Dit is een goed moment om de ontwikkeling van uw maatwerkgame te starten. De voorbesprekingen, feedbackmomenten en creatie gebeuren allemaal digitaal ‘achter de schermen’. U bent er helemaal klaar voor zodra het weer kan.

Voor onze live games geldt uiteraard dat wij handelen volgens de richtlijnen van het Belgische Crisiteam. Uw en onze gezondheid staan daarbij voorop.

Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Gijs van der Linden, oprichter Businessgames

U krijgt een van ons aan de telefoon!
 
Loes, Maud, Celine
 
Jetske, Samara, Gijs, Danielle.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht