Onboarding Game

Nieuwe medewerkers maken op een leuke en interactieve manier kennis met uw organisatie. Geen eenrichtingverkeer, maar zelf aan de slag gaan. De informatie die u als werkgever met uw nieuwe medewerkers wilt delen, komt in ons spelmodel naar voren. Uw organisatie, producten en diensten worden als een puzzel in stukjes gehakt. De deelnemers gaan informatie inwinnen en deze stukjes weer met elkaar verbinden. Ze leven zich helemaal in de organisatie in, zodat ze het daarna kunnen verkopen en precies kunnen navertellen wat u doet en waar u voor staat.

Competitief, leerzaam en levendig

De ‘Onboarding Game’ is competitief, leerzaam en levendig. Een interactief middel om niet alleen informatie te delen, maar ook te laten ervaren. Niet voor niets is ons motto: “Experience is your best teacher”. Daarnaast leren nieuwe medewerkers elkaar op een leuke manier kennen. Ze hebben direct contacten verspreid over de gehele organisatie. Wanneer ze later voor u gaan werken, weten ze dus al voor welke zaken ze bij wie moeten zijn en of er een klik is met het team.

Denkt u dat onze ‘Onboarding Game’ ook voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u kijken we hoe we de game het beste in kunnen vullen. Een Employer Branding Game wordt altijd op maat gemaakt en gevuld met ‘content’ uit uw organisatie.

diversity game

← Diversiteit en Inclusie                                                   Recruitment game →

Maatwerk Employer Branding Games

Voor elk trainingsdoel hebben wij een aantal beproefde en interactieve spelmodellen ontwikkeld. Ook ontwikkelen wij regelmatig maatwerk Employer Branding Games. Dit kan op twee manieren. Enerzijds door het invoegen van uw content in onze bestaande modellen. Anderzijds blijven wij ook steeds in beweging door unieke maatwerk concepten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw processen. Volledig afgestemd op uw wensen en uw leerdoelen! Zie hieronder enkele voorbeelden van maatwerk concepten die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.