Recruitment Game

Studenten maken tijdens deze game kennis met uw organisatie en uw markt. Uw organisatie krijgt daarnaast inzicht in de kwaliteiten van de studenten. U weet zo direct welke studenten geschikte kandidaten zijn voor uw organisatie.

Onze Recruitment Game is interactief, leerzaam en leuk! Kandidaten denken met een zeer positief gevoel terug aan de dag. En u ook, want ook u heeft veel geleerd, maar dan over uw kandidaten. Strategie, leiderschap, initiatief nemen, onderhandelen en samenwerken zijn kwaliteiten die nodig zijn om te presteren in deze game. Welke studenten laten zien dat ze deze kwaliteiten bezitten? Welke studenten laten zien dat ze passen bij uw organisatie?

Game op maat

We maken gebruik van een succesvol spelmodel waar wij de markt van uw organisatie in ‘gieten’.Deelnemers runnen hierin hun eigen onderneming, die metaforisch uw organisatie representeert. Ze zien welke partijen er in uw markt betrokken zijn, ze krijgen inzicht in hoe leveranciers en klanten met elkaar in verbinding staan én welke belangen er spelen. Ze gaan de competitie aan met elkaar en strijden voor de winst.

Voor iedere profit en non-profit organisatie kunnen wij de Recruitment Game op maat maken. Of dat nu voor 5 of 5000 personen is, in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. Wilt u graag meer weten over deze enorm waardevolle en leerzame game? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor een antwoord op al uw vragen.

employer branding - recruitment

← Onboarding game                                                         Diversiteit en Inclusie →

Maatwerk Employer Branding Games

Voor elk trainingsdoel hebben wij een aantal beproefde en interactieve spelmodellen ontwikkeld. Ook ontwikkelen wij regelmatig maatwerk Employer Branding Games. Dit kan op twee manieren. Enerzijds door het invoegen van uw content in onze bestaande modellen. Anderzijds blijven wij ook steeds in beweging door unieke maatwerk concepten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw processen. Volledig afgestemd op uw wensen en uw leerdoelen! Zie hieronder enkele voorbeelden van maatwerk concepten die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.