MG home

Management Games: strategie, cultuur, missie en visie vraagstukken

Wilt u uw medewerkers niet alleen vertellen wat de nieuwe bedrijfsstrategie, missie of visie is, maar ze het ook zelf laten beleven? Wilt u uw collega’s nieuwe processen en cultuurveranderingen aan den lijve laten ondervinden? Zet dan één van onze Management Games in. Al vele bedrijven pasten onze Management Games succesvol toe binnen hun organisatie.

U heeft de keuze uit drie bewezen games of kunt één van onze Management Games op maat laten maken. Klik op één van de games om meer te weten te komen over de inhoud. Wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Management Game? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Waarom Business Games?

Vanuit deze gedachte organiseren wij interactieve Live Business Games voor communicatie- en leertrajecten, employer branding, proces- en verandermanagement en teambuilding.
Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn van succesvolle organisaties. Wij geloven echter niet in trainingen waarbij éénrichtingsverkeer de basis vormt. Door middel van interactie, samenwerking en het direct ervaren van do’s en don’ts in een energieke live simulatie prikkelen wij mensen om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Dat geeft ons (en de deelnemers) energie!
Ruim 15 jaar ervaring
Professionele begeleiding
Unieke concepten
Op maat voor uw bedrijf
300+ bedrijven als referentie
Management logo - Management Game

The Nation Building Management Game

Strategie

Een natie als metafoor voor uw organisatie. Verschillende landen vormen één natie, net zoals verschillende afdelingen uw organisatie vormen. Samen bouwen ze de natie op met als gezamenlijk doel: hun inwoners gelukkig maken (=gelukkige klanten).
Nation Building Management Game »

Management logo - process management

Airplanning

Supply chain  & proces management

Deelnemers vertegenwoordigen in deze game concurrerende vliegtuigfabrikanten (Boeing, Airbus). Het is bij deze Management Game niet alleen van belang om zoveel mogelijk te verkopen, maar ook om afspraken na te komen bij klanten. Doen ze dit niet, dan gaat dit ten koste van de klantentevredenheid en dus van het eindresultaat.
Supply Chain Game »

management-logo-change-management-game

Navigate for success

Change management

Het bepalen van de juiste route gaat niet zonder slag of stoot. Het schip kan namelijk voor onverwachte weersomstandigheden komen te staan waarna het dient in te spelen op veranderingen. Houden de teams vast aan hun originele koers? Of zorgen zij zelf voor de wind in de zeilen door vooruit te kijken?
Change Management Game »

Management logo - Project management

Road to perfection

Projectmanagement

Twee projectteams strijden tegen elkaar bij het aanleggen van een weg van A naar B. Welke team weet het project binnen de gestelde tijd, het budget, de vereiste kwaliteit en overige eisen af te ronden? De zichtbare concurrentie haalt het beste in de deelnemers naar boven.
Project Management Game »

Contact

Vraag direct meer informatie aan voor een Management Game voor uw bedrijf!

Contact