Road To Perfection

Project Management Game

Tijd, geld, organisatie, kwaliteit en informatie zijn vijf essentiële onderdelen voor het succesvol uitvoeren van een project. Twee projectteams strijden tijdens ‘Road To Perfection’ tegen elkaar bij het aanleggen van een weg van A naar B. Welke team weet het project binnen de gestelde tijd, het budget, de vereiste kwaliteit en overige eisen af te ronden?

Zichtbare concurrentie haalt het beste in deelnemers naar boven

De projectteams werken binnen het team vanuit verschillende verantwoordelijkheden aan het project. Contractbeheer met de aannemer(s), belangen van stakeholders, financiën en vergunningen zijn allemaal onderdelen met eigen doelen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
De wegen in deze Project Management Game worden daadwerkelijk aangelegd, waardoor de voortgang van de teams duidelijk zichtbaar is. Wanneer een vergunning niet is aangevraagd, loopt het team zichtbare vertraging op. De competitie is direct zichtbaar en haalt het beste, of slechtste, in de deelnemers naar boven. Blijven ze wel communiceren, terwijl ze onder enorme tijdsdruk staan?

Een spiegel voor deelnemers

Presteren in de game vereist leiderschap, planning, communicatie, samenwerking, besluitvorming en vele andere competenties die ook in de praktijk nodig zijn. De game werkt dan ook als een spiegel voor deelnemers. Welke eigenschappen bezitten ze en passen ze die in de praktijk ook toe? En hoe zou het beter kunnen?
Deze Project Management Game creëert een veilige omgeving voor feedback, discussies, training en teambuilding. Een leerzame game voor zowel profit als non-profit organisaties. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij kunnen ‘Road To Perfection’ ook op maat aanpassen naar uw wensen.

← The Nation Building Game                               Supply Chain & Proces Management→

Maatwerk Management Games

Voor elk trainingsdoel hebben wij een aantal beproefde en interactieve spelmodellen ontwikkeld. Ook ontwikkelen wij regelmatig maatwerk Management Games. Dit kan op twee manieren. Enerzijds door het invoegen van uw content in onze bestaande modellen. Anderzijds blijven wij ook steeds in beweging door unieke maatwerk concepten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw processen. Volledig afgestemd op uw wensen en uw leerdoelen! Zie hieronder enkele voorbeelden van maatwerk concepten die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.