Over ons

Hoewel communiceren en leren tegenwoordig op veel manieren mogelijk is, is het écht verbinden van mensen volgens Businessgames de uitdaging van nu. Dat gebeurt niet in een eenrichtingspresentatie. Wij ontwikkelen trainingen in de vorm van live gaming om aan deze vraag te voldoen. Het is een bewezen en succesvol middel om uw boodschap over te brengen. Om de teamspirit te versterken. Om interactief kennis te delen. Om samen vaardigheden en soft skills te trainen die je in een zakelijke omgeving het liefst wél direct goed doet. Daarnaast creëren wij graag bewustwording: wat kan er beter? Wat moet er anders? Zo wordt iedereen in zijn kracht gezet.

Want in een game wordt iedereen heel snel zichzelf. Een veilige leeromgeving, die uitdaagt om het beste in elkaar naar boven te halen. En ja, in je fanatisme maak je soms fouten. Net als in real life. In de game buigen we juist díe situaties om in leermomenten.

Met dit gedachtengoed heb ik, Gijs van der Linden, Businessgames in 2002 opgericht. Als voorloper in dit speelveld heb ik veel game-dynamieken spelenderwijs ontwikkeld. Waar leren mensen het meest van? En hoe kunnen wij dat in een interactieve live game omzetten? En hoe waarborgen we het plezier; een heel belangrijk onderdeel van elke game die wij ontwikkelen?

Inmiddels ben ik omringd door een team van bevlogen professionals, allemaal met een andere achtergrond. Wij hebben één ding gemeen: het principe van ‘experience-based-learning’ zit in ons DNA. Een deel van ons team excelleert in het begeleiden van groepen tijdens de live uitvoeringen. Een ander deel van het team ontwikkelt ludieke games op maat voor de meest uiteenlopende vraagstukken, en weer een ander deel werkt aan de juiste ‘look-and-feel’ van al onze materialen. Oftewel, een uitgebalanceerd team dat met veel passie en expertise graag voor u aan de slag gaat.

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van live Business Games. Met al onze kennis en ervaring kunnen wij snel schakelen en op uw vragen inspelen. Wij doen dingen graag heel goed, of we doen het niet. Dit maakt dat wij meer dan de helft van onze opdrachten verkrijgen via mond-tot-mondreclame.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel contact met ons op via 076 515 53 49 of klik op de knop hieronder.

Neem contact op

Het team

Gijs van der Linden
Gijs van der LindenDirector at L.I.B. Businessgames B.V.
Mijn enthousiasme, creativiteit en ondernemerschap hebben volgens vrienden en kennissen L.I.B. Businessgames gemaakt tot wat het nu is.

Begin 2001 ben ik gestart met de ontwikkeling van mijn eigen managementgame model. Begin 2002 heb ik mij als L.I.B. Businessgames ingeschreven bij de KvK. Anno 2020 is mijn bedrijf toonaangevend in de ontwikkeling en uitvoering van live Business Games en daar ben ik trots op!

Nog steeds kan ik al mijn passie kwijt in de omgang met mijn collega’s en klanten, het ontwikkelen van maatwerk games, het ontdekken van nieuwe (internationale) markten en het faciliteren van onze Business Games. En… er is nog zoveel te doen en te ontdekken!

Jetske den Boer
Jetske den BoerSenior Projectmanager at L.I.B. Businessgames B.V.
Als Senior Projectmanager werk ik met veel bevlogenheid en passie aan de ontwikkeling van maatwerk games. Hierbij staan uw wensen, doelstellingen en bedrijfsprocessen altijd centraal. Ik gebruik mijn creativiteit en ervaring met live gaming om uw input om te zetten in een onvergetelijke, energieke business game. Dit kan bijvoorbeeld een game zijn voor onboarding doeleinden (introductie voor nieuwe medewerkers), het werven van de beste kandidaten of als kick-off van een nieuw bedrijfsproces.

Mijn persoonlijke doel is altijd om de deelnemers van uw bedrijf een inspirerende ervaring mee te geven, waarin zij zowel iets geleerd hebben als plezier hebben beleefd. Ik ben er namelijk van overtuigd dat plezier en interactie onmisbare factoren zijn in het leerproces.

Samara Kalakoğlu-Couwenberg
Samara Kalakoğlu-CouwenbergSenior Projectmanager / Designer at L.I.B Businessgames B.V.
Buiten mijn taken als Projectmanager verdiep ik mij graag in het vormgeven van (maatwerk) games.
Als designer ben ik verantwoordelijk voor de algemene look and feel van Businessgames. Ik creëer de visuele ondersteuning voor de verschillende games, voor de gamebrochures en voor de website, uiteraard met als doel om (potentiële) klanten volop te enthousiasmeren voor onze producten.

De sfeer binnen het bedrijf is erg prettig waardoor ik mijn werk met veel plezier doe. U komt mijn creatieve uitspattingen dan ook ruimschoots tegen in de verschillende media outputs van Businessgames!

Loes de Coo
Loes de CooOfficemanager at L.I.B Businessgames B.V.
Als Office Manager bij dit jonge, dynamische en snelgroeiende bedrijf werken is voor mij echt een feestje. Bij Businessgames kan ik mijn creativiteit kwijt en daarnaast zijn er volop mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen. Mijn voornaamste taken zijn het in orde houden van het kantoor en zorgen dat de productie feilloos verloopt. Daarnaast geef ik ondersteuning aan de projectmanagers waar nodig.
Echter, ik ben niet alleen werkzaam achter de schermen, maar kunt u mij ook tegenkomen als assistent tijdens een van onze uitvoeringen.

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en hoop nog veel te kunnen leren ván en mét ons enthousiaste team.

Danielle van der Linden
Danielle van der LindenManager at L.I.B. Businessgames B.V.
Vanaf het begin ben ik betrokken bij L.I.B. Businessgames, nu alweer 18 jaar geleden. Veel doorzettingsvermogen, veel ervaring en deskundigheid hebben L.I.B. Businessgames gebracht waar het nu staat. Waardevol om mee te maken. Wat een mooi bedrijf!

Vanaf het begin heb ik mijn studie psychologie altijd kunnen gebruiken in allerlei vormen tijdens de ontwikkeling van het bedrijf. Nu ben ik alweer enkele jaren met veel plezier verantwoordelijk voor de financiën. Het is een fijn bedrijf om voor te werken; er heerst een prettige en open werksfeer met zeer korte lijnen. Naar ieders mening wordt geluisterd. Een mooi team waarbinnen iedereen meedenkt en voortdurend meegroeit. Ik hoop nog lang voor L.I.B. Businessgames te mogen werken.

Robbie Bos
Robbie BosTrainer at L.I.B Businessgames B.V.
Sinds september 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Businessgames. De beste keuze die ik heb kunnen maken! Wat is het toch leuk om mensen te mogen inspireren en te bewegen; van studenten tot management teams.
De dynamiek van onze games is uniek en aanstekelijk. Ik vind het geweldig om daar deel van te mogen uit te maken.

Naast mijn werk ben ik een echte familieman en golf ik graag.

Ragne van Engelen
Ragne van EngelenProjectmanager at L.I.B Businessgames B.V.
Als aanspreekpunt voor de Belgisch/Franse markt, houd ik me bezig met wat ik het liefst doe: me verdiepen in de Franse taal en communicatie (zie ook taalstudie.nl). Onze business games zijn hiervoor de uitgelezen mogelijkheid. De Nederlands- en Franstalige deelnemers kunnen al hun creativiteit en inventiviteit kwijt tijdens onze games en het is fantastisch dat ik onze opdrachtgevers kan helpen hun doelen te realiseren. Vooral voor Belgische teams en afdelingen waar beide talen een rol spelen, is onze tweetalige begeleiding dan ook de beste basis voor een geweldige dag vol teambuilding. Zo zijn de business games voor iedereen steeds weer een onvergetelijke ervaring en daarmee ook voor mij.
Maud Beekmans
Maud BeekmansTrainer / Project Manager at L.I.B Businessgames B.V.
Door mijn achtergrond in filosofie en als trainingsacteur haal ik veel plezier uit het beïnvloeden, observeren, analyseren en evalueren van gedrag en (groeps)communicatie. Deze passie kan ik bij Businessgames helemaal kwijt! Met ons team ontwikkelen we namelijk niet alleen games waarbij hard skills centraal staan. Ook competenties als teamwork, strategisch denken en communicatieve vaardigheden komen altijd aan bod. Daarnaast geniet ik ervan om bij Businessgames ‘denken’ en ‘doen’ af te kunnen wisselen. Zo bespreken we de ene dag op welke leerdoelen u wilt focussen in de game en hoe we dit het beste kunnen realiseren, om een andere dag geestdriftig voor u en uw collega’s te staan om een game te begeleiden.
Celine Dekker
Celine DekkerGrafisch Designer at L.I.B Businessgames B.V.
Sinds begin 2020 kan ik als grafisch ontwerper mijn ei kwijt bij Businessgames en dat doe ik met heel veel plezier. Ik zorg ervoor dat bij elke game de creatieve mix van de lay-out, typografie, kleur en afbeeldingen esthetisch aangenaam, duidelijk en on-brand zijn. Het geeft altijd een geweldig gevoel als een ontwerp in zijn laatste fase is: uitgeprint en voor het juiste doel gebruikt. Niet alleen de games
neem ik onder handen, maar ook presentaties, video’s en de website. Om chronisch vierkante ogen te voorkomen, houd ik mij naast grafisch ontwerp bezig met illustreren, muziek maken en onderhoud ik een plantenfamilie (17 and counting).