Over ons

In 2002 startte Gijs van der Linden in Nederland zijn eigen onderneming L.I.B. Businessgames B.V. De ‘L’ in L.I.B. staat voor ‘Live’. Dit is de basis van elke game. Bij de live offline games is er altijd grote ‘Interactie’ tussen de deelnemers. Hiermee is direct de ‘I’ verklaard. De ‘B’ staat voor Business, aangezien wij altijd een koppeling maken naar de praktijk van onze klanten. Live, Interactie en Business zijn de kern van iedere Business Game, waarbij de deelnemers het geleerde op een leuke en interactieve manier zelf ervaren. Kortom: “experience is your best teacher!”

In de ruim 15 jaar dat wij bestaan, hebben wij ons ontwikkeld tot één van de voornaamste aanbieders van live Business Games in zowel Nederland als België. Met al onze kennis en ervaring kunnen wij snel schakelen en op de vragen van onze klanten inspelen. Dit maakt dat wij meer dan de helft van onze opdrachten verkrijgen via mond-tot-mondreclame. Een groot compliment uiteraard!

Neem contact op

Het team

Gijs van der Linden
Gijs van der LindenDirector at L.I.B. Businessgames B.V.
Mijn enthousiasme, creativiteit en ondernemerschap hebben volgens vrienden en kennissen L.I.B. Businessgames gemaakt tot wat het nu is.

Begin 2001 ben ik gestart met de ontwikkeling van mijn eigen managementgame model. Begin 2002 heb ik mij als L.I.B. Businessgames ingeschreven bij de KvK. Anno 2016 is mijn bedrijf toonaangevend in de ontwikkeling en uitvoering van live Business Games en daar ben ik trots op!

Nog steeds kan ik al mijn passie kwijt in de omgang met mijn collega’s en klanten, het ontwikkelen van maatwerk games, het ontdekken van nieuwe (internationale) markten en het faciliteren van onze Business Games. En…er is nog zoveel te doen en te ontdekken!

Ragne van Engelen
Ragne van EngelenProject Manager at L.I.B Businessgames B.V.
Als aanspreekpunt voor de Belgisch/Franse markt, houd ik me bezig met wat ik het liefst doe: me verdiepen in de Franse taal en communicatie (zie ook taalstudie.nl). Onze business games zijn hiervoor de uitgelezen mogelijkheid. De Nederlands- en Franstalige deelnemers kunnen al hun creativiteit en inventiviteit kwijt tijdens onze Games en het is fantastisch dat ik onze opdrachtgevers kan helpen hun doelen te realiseren. Vooral voor Belgische teams en afdelingen waar beide talen een rol spelen, is onze tweetalige begeleiding dan ook de beste basis voor een geweldige dag vol teambuilding. Zo zijn de Business Games voor iedereen steeds weer een onvergetelijke ervaring en daarmee ook voor mij.
Samara Kalakoğlu-Couwenberg
Samara Kalakoğlu-CouwenbergProject Manager & Designer at L.I.B Businessgames B.V.
Buiten mijn taken als Project Manager verdiep ik mij graag in het vormgeven van (maatwerk) games.
Als designer ben ik verantwoordelijk voor de algemene look and feel van Business Games. Ik creëer de visuele ondersteuning voor de verschillende games, voor de gamebrochures en voor de website, uiteraard met als doel om (potentiële) klanten volop te enthousiasmeren voor onze producten.

De sfeer binnen het bedrijf is erg prettig waardoor ik mijn werk met veel plezier doe. U komt mijn creatieve uitspattingen dan ook ruimschoots tegen in de verschillende media outputs van Business Games!

Jetske den Boer
Jetske den BoerSenior Project Manager at L.I.B. Businessgames B.V.
Als Senior Projectmanager werk ik met veel bevlogenheid en passie aan de ontwikkeling van maatwerk games. Hierbij staan uw wensen, doelstellingen en bedrijfsprocessen altijd centraal. Ik gebruik mijn creativiteit en ervaring met live gaming om uw input om te zetten in een onvergetelijke, energieke businessgame. Dit kan bijvoorbeeld een game zijn voor onboarding doeleinden (introductie voor nieuwe medewerkers), het werven van de beste kandidaten of als kick-off van een nieuw bedrijfsproces.

Mijn persoonlijke doel is altijd om de deelnemers van uw bedrijf een inspirerende ervaring mee te geven, waarin zij zowel iets geleerd hebben als plezier hebben beleefd. Ik ben er namelijk van overtuigd dat plezier en interactie onmisbare factoren zijn in het leerproces.

Kelly Kirkels
Kelly KirkelsJunior Project Manager at L.I.B Businessgames B.V.
Bent u opzoek naar een leuke en interactieve teambuildingsgame? Dan is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik vind het leuk om samen met u na te denken over hoe we uw doelen kunnen bereiken door middel van onze businessgames. Als Junior Project Manager ben ik actief betrokken bij de organisatie en uitvoering van uw game. Interactie is bij ons het sleutelwoord om uw event tot een groot succes te maken.

Ik vind het telkens weer bijzonder om te zien hoeveel energie mensen geven tijdens het spelen van onze games. Geen enkele game is hetzelfde, want iedere groep speelt op zijn eigen manier volgens een eigen strategie. Dit brengt telkens nieuwe inzichten en ervaringen met zich mee. Ervaringen waar ook ik steeds opnieuw van leer!

Io Michels
Io MichelsProject Manager at L.I.B Businessgames B.V.
Elke dag sta ik op met een grote glimlach. Ik mag namelijk mijn passie uitoefenen! Mensen inspireren en trainen is hetgeen waar ik veel energie van krijg. Daarnaast werk ik graag in een omgeving waar mensen optimistisch, gedreven en eerlijk zijn. Deze drie eigenschappen ziet u ook terug in mij wanneer ik games presenteer en ontwikkel bij Business Games.

In mijn vrije tijd heb ik graag mensen om mij heen en kunt u mij regelmatig vinden in de boksschool. Even wat stoom afblazen en fysiek bezig zijn, dat vind ik fijn. Ook het tactische spel achter deze sport boeit mij. Een echte sparringpartner zijn voor u als klant brengt beide werelden samen. Welke game sluit het beste aan bij uw leerdoelen? Hoe krijgen wij uw team in beweging? Graag adviseer ik u hoe wij uw medewerkers op interactieve wijze een onvergetelijke training kunnen geven.

Danielle van der Linden
Danielle van der LindenManager at L.I.B. Businessgames B.V.
Vanaf het begin ben ik betrokken bij L.I.B. Businessgames, nu alweer 15 jaar geleden. Veel doorzettingsvermogen, veel ervaring en deskundigheid hebben L.I.B. Businessgames gebracht waar het nu staat. Waardevol om mee te maken. Wat een mooi bedrijf!

Vanaf het begin heb ik mijn studie psychologie altijd kunnen gebruiken in allerlei vormen tijdens de ontwikkeling van het bedrijf. Nu ben ik alweer enkele jaren met veel plezier verantwoordelijk voor de financiën. Het is een fijn bedrijf om voor te werken; er heerst een prettige en open werksfeer met zeer korte lijnen. Naar ieders mening wordt geluisterd. Een mooi team waarbinnen iedereen meedenkt en voortdurend meegroeit. Ik hoop nog lang voor L.I.B. Businessgames te mogen werken!

Nina van Kempen
Nina van KempenProject Manager at L.I.B Businessgames B.V.
Als project manager bij Business Games ben ik mede aanspreekpunt voor de Belgische markt. Na een inventarisatie van uw (leer)doelen bekijken wij of de inzet van een standaard dan wel een maatwerk game uw doelen kan realiseren. Op een leuke manier ervaringsleren door de inzet van live gaming is hierbij het uitgangspunt. Van teambuilding tot het inzichtelijk maken van processen.

Door een informele werkomgeving met leuke en gedreven collega’s ga ik met plezier naar mijn werk. Ook helpt mee dat ik veel vrijheid krijg om mijn creativiteit te uiten. Graag brainstorm ik een keer met u over een van de vele mogelijkheden bij Business Games. A bientôt!