TG home
business-game-the-united-states
Business Game - Efteling Business Game
Business Game - Food For Thought
Business Teambuilding Game - Zaken doe je Zoo
Business Teambuilding Games - Topscoorders & Teamplayers
Business Teambuilding Games - Right to Play

Teambuilding Games: voor motivatie en het verbeteren van de samenwerking

Teambuilding Games zijn interactieve, leuke en creatieve teamtrainingen waarin deelnemers op intelligente en humoristische wijze met elkaar aan de slag gaan. Tijdens de games richten we er ons op om de individuele- en teamprestaties tot een hoger niveau te brengen. Het streefdoel bij teambuilding is immers het optimaal functioneren als effectief team. Een team met een positieve teamgeest, een duidelijke teamverdeling, verbinding en korte lijntjes verhoogt de productiviteit en uiteraard wordt de sfeer binnen uw organisatie er ook beter van. Een win-win situatie dus!

Waarom Business Games?

Vanuit deze gedachte organiseren wij interactieve Live Business Games voor communicatie- en leertrajecten, employer branding, proces- en verandermanagement en teambuilding.
Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn van succesvolle organisaties. Wij geloven echter niet in trainingen waarbij éénrichtingsverkeer de basis vormt. Door middel van interactie, samenwerking en het direct ervaren van do’s en don’ts in een energieke live simulatie prikkelen wij mensen om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Dat geeft ons (en de deelnemers) energie!
– Ruim 15 jaar ervaring
– Professionele begeleiding
– Unieke concepten
– Op maat voor uw bedrijf
– 300+ bedrijven als referentie

Uw bedrijfscontext als metafoor

Tijdens onze Teambuilding Games worden teams meegenomen naar een aansprekende zakenwereld die als metafoor dient voor uw eigen bedrijfscontext. De games vormen dus een simulatie van het échte bedrijfsleven. Door een metafoor van de werkelijkheid te gebruiken, creëert u een voor werknemers ‘veilige’ afstand tot de werkomgeving maar kunt u de ‘uitkomst’ nog steeds gemakkelijk vertalen naar de werkvloer.

Veel elementen uit de zakelijke wereld komen terug in de Teambuilding Games, met belevingswerelden als het besturen van een land, de dierentuin en voetbalstadions. Zelfs het opbouwen van een eigen ‘goed doel’ kan nagebootst worden. In samenwerking met Right To Play speelt u niet alleen een interactieve en educatieve game maar steunt u ook meteen een goed doel als organisatie. U kiest zelf welke belevingswereld u denkt dat uw medewerkers het meest kunnen waarderen of waar u het meeste profijt uit denkt te kunnen halen.

Bij u op kantoor of op locatie

Teambuilding Games zijn te spelen op inspirerende locaties (zoals een dierentuin, voetbalstadion of het strand) of gewoon bij u op de zaak. Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan met uw team? Kies dan een metafoor uit die u aanspreekt of neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Heeft u een thema op het oog dat hieronder niet genoemd wordt, u kunt het daarbij zo gek niet bedenken, wij gaan graag voor u aan de slag met een Teambuilding Game op maat!

Neem contact opNeem contact opVraag direct meer informatie aan voor een Teambuilding Game voor uw bedrijf!