Efteling Game

Steek je nek uit voor het team!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie heeft het beste team van het land? In deze betoverende business game bouwt u in teamverband de Efteling op. Het doel is om zoveel mogelijk gasten het park te laten bezoeken. U vertegenwoordigt per team de verschillende rijken van de Efteling. Ieder rijk moet uniek zijn. Weet uw team onderscheidend te zijn in de aanpak zonder daarbij het algemene belang van het park uit het oog te verliezen? Wie heeft zijn zaakjes goed op de rit en welk team laat het schip schommelen?

Middels een bezoek aan het park doen de teams inspiratie op om richting te geven aan hun spelstrategie en de identiteit van hun rijk. Tevens ervaart iedereen de magie van gastvrijheid en betrokkenheid van de Efteling medewerkers. Een zinderende rit in de achtbaan kan natuurlijk niet uitblijven! In deze interactieve en strategische teamtraining komt de ware aard van uw collega’s naar boven. Bent u klaar voor deze uitdaging? Wij nodigen u uit om in te stappen in deze interactieve droomvlucht!

De ‘Efteling Game’ is mogelijk als totaalprogramma, maar kan ook uitstekend ingepast worden als programmaonderdeel van uw vergadering of evenement. Het programma is ook Engelstalig beschikbaar, andere talen op aanvraag.

Inbegrepen bij dit arrangement:

12:00 – 12:45 Welkomstlunch
12:45 – 15:00 Efteling Business Game
15:00 – 17:30 Vrije tijd in het park
17:30 – 19:00 Afsluitend diner in Het Wapen van Raveleijn

Businessgames neemt u mee naar de Wereld vol Wonderen, de Efteling.
Van 20 tot 750 personen

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games