Racing To The Top

De race naar de top

Maak van uw team een geoliede machine! In de ‘Racing To The Top’ game verdelen wij uw medewerkers in raceteams, mediapartijen en landen. Ieder team heeft zijn eigen doel. Als echte top coureurs worden de teams uitgedaagd snel te schakelen, gecontroleerd bij te sturen en bovendien vol gas vooruit te gaan! Alleen wanneer iedere schakel uit het team goed samenwerkt en kennis deelt, maken de teams kans om als eerste over de finish te komen.

In deze game staat de Formule 1 metafoor voor samenwerking, assertiviteit en communicatievaardigheden. De race teams proberen een crew van top coureurs samen te stellen terwijl de mediapartijen en landen zoveel mogelijk geld proberen te verdienen. Ieder team op zijn eigen manier. Zonder coureurs geen race, maar zonder media-aandacht geen publiek. Durven de deelnemers snel beslissingen te maken en zorgen ze dat iedereen aan boord is? Of is er miscommunicatie en vliegen zij uit de bocht? De game staat garant voor een interactieve beleving met een hoop leermomenten en daarnaast veel plezier. Speel nu ‘Racing To The Top’ en beleef het zelf!

‘Racing To The Top’ is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick-off event.
‘Racing To The Top’ kan op iedere locatie worden georganiseerd. Wij helpen u graag om een inspirerende locatie te vinden. Het is ook mogelijk om deze game op eigen vergaderlocatie of kantoor te organiseren.
van 8 tot 2500 deelnemers

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games