The United States

Herkenbaar? Teambuilding a country!

Tijdens de Teambuilding Game ‘The United States’ worden de deelnemers in verschillende teams verdeeld die tegen elkaar gaan strijden. Ieder team vertegenwoordigt een staat. Het doel is om van hun staat een welvarende staat te maken waar de inwoners gelukkig zijn. Om dit te bereiken, moeten ze bepaalde assets (scholen, ziekenhuizen etc.) aanschaffen. Deze zijn door middel van onderhandelingen met andere teams te verkrijgen. De teams moeten dus samenwerken om hun doel te bereiken! Vervolgens gaan de teams hun staat letterlijk opbouwen met ‘Kapla stenen’ op een grote landkaart.

Om succesvol te zijn in deze game is een goede samenwerking binnen het team niet alleen belangrijk, maar ook duidelijk communiceren en goed onderhandelen met de andere teams. Want zonder een goede onderlinge samenwerking kunnen verschillende incidenten de welvaart van de staat bedreigen en zo tot een ondergang van de staat leiden. En dat wilt u in het echte bedrijfsleven toch ook niet meemaken!

Herkenbaar? The United States als metafoor!

Bijna alle organisaties bestaan uit meerdere teams en/of afdelingen, de staten in dit spelmodel, die niet alleen hun eigen targets hebben maar ook voor een gezamenlijk doel werken. Wanneer teams of afdelingen in het echte bedrijfsleven slecht samenwerken, leidt dit ook tot frictie en het niet behalen van taken en doelen. Door een Teambuilding Game als metafoor voor uw eigen organisatie te gebruiken, leren uw medewerkers dat samenwerken belangrijk is om succesvol te zijn. En dat op een leuke en uitdagende manier waarbij de handen uit de mouwen worden gestoken.

Van 5 tot 5000 medewerkers, van stagiaire tot directeur, iedereen doet mee tijdens deze live game waarbij direct duidelijk wordt met wie geen spelletjes gespeeld moeten worden en wie tot het uiterste gaat voor zijn land. Wilt u uw team ook deze unieke ervaring meegeven? Neem dan contact met ons op. Ook maatwerk is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

‘The United States’ is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick-off event.
‘The United States’ kan op iedere locatie worden georganiseerd. Wij helpen u graag om een inspirerende locatie te vinden. Het is ook mogelijk ‘The United States’ te organiseren op eigen vergaderlocatie of kantoor.
van 5 tot 5000 deelnemers
Een super middag hebben wij gehad. Wat een leuke game en goed georganiseerd! Iedereen was zeer enthousiast tevens door het interactieve karakter. Hulde! En een hele leuke presentatie.
Rutger Heukensfeldt Slaghek, Abbott
Hierbij laat ik mede namens mijn collega’s nog even weten dat wij de game op 11 september erg leuk en leerzaam vonden. Ik heb alleen maar hele enthousiaste reacties gehoord. Over het spel, de begeleiding, de setting, alles bij elkaar. Complimenten dus!
Recensie Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games