Topscoorders & Teamplayers

De business game die scoort!

Deze uitdagende voetbal Business Game is een uitstekende Teambuilding Game om de deelnemers op interactieve en humoristische wijze met elkaar in contact te laten komen. De echte liefhebbers wanen zich in een droomwereld wanneer zij mogen beslissen over de beste spelers, de juiste marketing budgetten en de meest winstgevende sponsors. Maar ook voor deelnemers die geen verstand van of interesse in voetbal hebben, is dit een zeer toegankelijke game! Door onder meer het houden van persconferenties, het ontdekken van schandalen en doortastende onderhandelingen ervaren de deelnemers de zakelijke en interessante wereld achter het voetbal.

Herkenbaar? De voetbalwereld als metafoor!

Bedrijven en klanten hebben elkaar nodig. Een win-win situatie creëren is het uitgangspunt. Beide partijen moeten er beter van worden, net als bij de sponsors in de voetbalwereld. Met de zakelijke voetbalwereld als metafoor ervaren de deelnemers dat het opzetten van een goede klantrelatie draait om samenwerken. Ook spelers moeten elkaar vertrouwen om de wedstrijd te kunnen winnen.

Bij de evaluatie van deze Teambuilding Game kunnen wij, indien gewenst, dieper ingaan op de door u gestelde doelen en een duidelijke link maken met uw praktijk. Ook inhoudelijk is deze game op allerlei vlakken aan te passen zodat hij perfect aansluit bij uw eigen organisatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en sprekende voorbeelden van ‘Topscoorders & Teamplayers’.

‘Topscoorders & Teamplayers’ is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend ingepast worden als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick-off event.
‘Topscoorders & Teamplayers’ organiseren wij in uw favoriete voetbalstadion. Indien gewenst verzorgen wij, buiten de business game, ook graag de organisatie van de locatie en catering.

Alle stadions zijn mogelijk, bijvoorbeeld:
• Ghelamco Arena, Gent
• Constant Vanden Stockstadion, Anderlecht
• Koning Boudewijnstadion, Brussel
• Jan Breydelstadion, Brugge
• Eigen Locatie

Het is ook mogelijk de Teambuilding Game op uw eigen locatie te organiseren. Bijvoorbeeld op kantoor, maar ook op een door u gereserveerde (vergader)locatie.

van 8 tot 1000 deelnemers
Een super middag hebben wij gehad in stadion Galgenwaard. Een goed doordacht spel met veel verrassingselementen. We hadden verschillende teams en na een rustig en aftastend begin, ging het er tegen het einde fanatiek aan toe. Iedereen wilde graag winnen en het leuke eraan was dat ieder team toch weer andere belangen had. Ook de medewerkers die “niets” met voetbal hebben, waren super enthousiast. Zeker een aanrader om dit als bedrijfsuitje of teambuilding te doen!
Recensie A&Q Fashion

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games