Interactieve Quiz Game Show

Wat kun je verwachten?

De Interactieve Quiz Game Show is een geweldige manier om moraal op te bouwen en plezier te hebben met uw medewerkers. Bovendien kunnen hun naaste familieleden bij de game aansluiten. In deze interactieve live show werken de deelnemers zich niet in het zweet, maar trainen ze hun brein, geheugen en verstand. Geleid door een live presentator, beantwoorden de deelnemers elke ronde niet alleen uitdagende vragen, maar worden ze ook in beweging gezet. Hoeveel punten van de 100 behalen de deelnemer?

Spelopzet

– Deelnemers ontvangen een weblink naar een YouTube kanaal dat op een vaste tijd live gaat.
– Ze ontvangen ook een lijst met benodigdheden voor de quiz en een te downloaden antwoordformulier.
– Deelnemers ondergaan een warming-up en vijf rondes met vermakelijke, energieke activiteiten.
– Elke ronde bestaat uit: Twee sets van competitieve, op maat gemaakte vragen in verschillende vormen en eén ‘minute to win it’ activiteit.
– ‘Stretch tijd’ aan het einde van elke ronde, waar deelnemers hun individuele scores tellen.

Optioneel

Interne communicatieplatforms (zoals Slack, Workvivo) kunnen in de quiz worden verwerkt, zodat deelnemers foto’s en video’s kunnen uploaden met een #hashtag.
Deelname aan de quiz worden beloond met prijzen.

Wil je met meer dan 12 medewerkers deze unieke live quiz ervaren? Neem dan contact met ons op. De Interactieve Quiz Game Show kan op maat worden gemaakt naar uw wensen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
 

← The Difference Game                                            Online Olympics  →